YORGAN BATTANİYE YIKAMA

YORGAN BATTANİYE YIKAMA

 

Yıkama sistemleri kalite ve deneyim gerektiren bir işlemdir. Hijyenik ve kaliteli yıkama sistemi denince biz akla gelmekteyiz. Sizlere yorgan yıkama sisteminde bir çok fırsat sunmaktayız.

            Ücretsiz servislerimiz ile evlerinizden yorgan ve battaniye türü her şeyi alıyoruz. Daha sonra hijyenik bir temizlik yaparak tekrardan evlerinize kadar getiriyoruz. Yorganların hijyenik olması sizin sağlığınız için çok önemli bir unsurdur. Sonuçta günümüzün büyük çoğunluğunu yatakta yorgan altında geçiriyoruz. Sürekli olarak ağzımız ve yüzümüz yorganın üzerinde duruyor. Tozlu ve bakteri dolu yorganlar yüzünden bir çok sağlık sorunu yaşamaktayız. Çocuklarımızın ve kendi sağlığımızı düşünüyorsak kesinlikle yorgan yıkamaya önem vermeliyiz.

            Yorgannasıl yıkanır? Sorusu bir çok bayanın kafasını karıştırmaktadır. Yorganlarilk olarak ön yıkamadan geçirilir. Daha sonra sağlılık ve kimyasal maddeiçermeyen şampuanlar ile iyice fırçalanır.Daha sonra yumuşatıcı sürülür vekurutulmaya bırakılır. Bu şekilde battaniyeleriniz tamamen hijyenik bir halalmış olur. Aynı zamanda battaniyelerinizin ilk gün ki gibi yumuşak haldealırsınız.

            Battaniye ve yorgan yıkama teknikleri hijyenik mi?  Sorusu bir çok bayan tarafından sorulmaktadır. Yıkama tekniklerimiz son derece teknolojik makineler ve tamamen kimyasal madde içermeyen şampuanlar ile gerçekleşmektedir. Şampuanlarımız doğadan bitkilerden üretilmektedir. Tamamen hijyenik ve kaliteli ortamlarda sizlere hizmet vermekteyiz.

            Bildiğiniz gibi hastane yorgan yıkama ve yurt yorgan yıkama çok zorlu bir iştir. Kesinlikle birkaç kişinin, makine olmadan yapması gibi bir ihtimali yoktur. Çok yataklı hastaneler ve yurtların yorgan yıkama için kesinlikle bir firma ile anlaşmaları gerekiyor. Anlaşacağı firma kaliteye ve hijyene çok önem vermelidir. Aksi taktirde çok büyük sorunlar meydana gelebilir.

            Sizlere kesin kalitemiz ve hijyenimiz ile hizmet vermekteyiz. Uzun yıllardır bu sektörde hizmet vermekteyiz. Son zamanlarda çıkan bir çok firma bulunmaktadır. Sizlere herşeyin garantisini vererek hizmet sunuyoruz. Bizimle irtibata geçerek sizlerde,sağlıklı bir yaşama adım atabilirsiniz. 




Yazdır

Hemen Arayın
Whatsapp Destek
Çevrimiçi